search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:01
MENU CLOSE

Στέφανος Χίος: «Μίλησα με τον Παππά, μου έδωσε συνέντευξη» (Video)

26.10.2020 11:10
Στέφανος Χίος: «Μίλησα με τον Παππά, μου έδωσε συνέντευξη» (Video) - Media

 

Το πλήγμα για την ελληνική αστυνομία με την διαφυγή του Χρήστου Παππά είναι μεγάλο, καθώς με εξαίρεση τον Γιάννη Λαγό που ακόμα καλύπτεται με την ασυλία του ευρωβουλευτή, είναι ο μοναδικός της Χρυσής Αυγής που ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

Την ώρα λοιπόν που όλη η ΕΛ.ΑΣ τον αναζητά, δεν μπορεί να τον βρει και υπάρχουν φόβοι οτι μπορεί να έχει φύγει στο εξωτερικό, ο Στέφανος Χίος υποστηρίζει οτι τον βρήκε. «Εγώ με τον Παππά μίλησα», είπε μετά από αρκετά λεπτά όπου “ευλογούσε” την φυγοδικία του Παππά, λέγοντας ότι “κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του”!

Τις δηλώσεις αυτές έκανε μιλώντας στο ΑΡΤ την Παρασκευή το βράδυ, χωρίς κανείς να ξέρει αν όντως ήρθε σε επαφή μαζί του.

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε αν είναι καλά στην υγεία του: «Είναι λιοντάρι εκτός κλουβιού», τονίζοντας μάλιστα οτι του πήρε συνέντευξη, η οποία θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το video μετά το 20:30…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59