search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:12
MENU CLOSE

Λαμία: Πάρτι με πάνω από 100 άτομα στο Κάστρο της πόλης – Δεν παρενέβη η αστυνομία (photos/video)

26.10.2020 15:04
Λαμία: Πάρτι με πάνω από 100 άτομα στο Κάστρο της πόλης - Δεν παρενέβη η αστυνομία (photos/video) - Media

 

Τα πάρτι της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι ζήλεψαν φοιτητές Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που εδράζεται στη Λαμία, ξεφαντώνοντας μέχρι το πρωί σε χώρο που βρίσκεται κάτω από το Κάστρο της Φθιωτικής πρωτεύουσας.

Στο βίντεο από το πάρτι που έγινε το Σαββατόβραδο σε ανοιχτό χώρο, φαίνεται να συμμετείχαν περισσότερα από 100 άτομα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia report, ενώ υπήρχαν ακόμη και φωτορυθμικά, δίνοντας την αίσθηση μιας οργανωμένης εκδήλωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που σε ελέγχους που διενήργησε δεν βρήκε κάτι ύποπτο, πιθανότατα γιατί χαμήλωνε η μουσική κατά τη διέλευση των αστυνομικών οχημάτων.

 

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν είναι ορατό από το δρόμο και μόνο με πεζή περιπολία θα μπορούσε να εντοπιστεί. Πρόκειται ωστόσο για γνωστή τοποθεσία, εφόσον δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται πάρτι εκεί, οπότε δεν υπάρχει κάποια πιστευτή δικαιολογία για αυτή την ολιγωρία των αρχών.

Αδιάψευστος μάρτυρας για την παρουσία δεκάδων ατόμων στο χώρο αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι τα φρέσκα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους οι παραβάτες που δεν σεβάστηκαν ούτε τα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού, ούτε το περιβάλλον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00