search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:54
MENU CLOSE

Έβγαλε το σκύλο του βόλτα και του όρμηξε μια γάτα – Του έπεσαν τα παντελόνια στη μέση του δρόμου από την τρομάρα του (Video)

26.10.2020 17:50
Έβγαλε το σκύλο του βόλτα και του όρμηξε μια γάτα – Του έπεσαν τα παντελόνια στη μέση του δρόμου από την τρομάρα του (Video)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης. Ο ιδιοκτήτης ενός κόκερ το είχε βγάλει βόλτα το βράδυ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας καταστήματος ο ιδιοκτήτης του σκύλου βλέπει από μακριά να έρχεται τρέχοντας και με άγριες διαθέσεις μια γάτα. 
Αμέσως παίρνει το σκυλί στην αγκαλιά του για να το προστατεύσει. Η γάτα με ασύλληπτη ταχύτητα αρχίζει να πηδάει επάνω του ενώ γραπώνει με τα νύχια της το παντελόνι του και όπως πιέζει για να σκαρφαλώσει ψηλότερα, του το κατεβάζει εντελώς στη μέση του δρόμου. 
Τελικά το μυστήριο λύθηκε από τους θαμώνες ενός διπλανού καφενείου που είπα ότι εκεί είχε μια φωλιά η γάτα με τα 5 μικρά γατάκια της και όταν πλησίασε ο σκύλος εκείνη δε λογάριασε τίποτε και όρμησε 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:53