search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:53
MENU CLOSE

Δύο νεκροί στη νότια Τουρκία μετά από την ισχυρή έκρηξη (Photos | Videos)

26.10.2020 19:32
Δύο νεκροί στη νότια Τουρκία μετά από την ισχυρή έκρηξη (Photos | Videos) - Media

 

Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν δύο μαχητές στη νότια επαρχία Χατάι, μετά από συγκρούσεις που οδήγησαν σε μεγάλη έκρηξη στην περιοχή, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Οι μαχητές εντοπίστηκαν από τις αρχές σε ένα σημείο ελέγχου στην περιοχή Παγιάς της Χατάι νωρίτερα σήμερα, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας, προσθέτοντας ότι ένας από αυτούς εξουδετερώθηκε μετά από συγκρούσεις στην περιοχή της Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα).

Μια μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, αλλά δεν αναφέρθηκαν θύματα από την πλευρά των δυνάμεων ασφαλείας, δήλωσε ο κυβερνήτης.

Δεν ήταν αμέσως σαφές τι προκάλεσε την έκρηξη.

Πλάνα από την περιοχή έδειξαν αρκετά ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα στο σημείο της έκρηξης, καθώς οι αρχές επιθεώρησαν την περιοχή και έψαξαν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι μαχητές για να ξεφύγουν από το σημείο ελέγχου προς την Ισκεντερούν.

Όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Φενέρ, η οποία αποκλείστηκε αμέσως μετά την έκρηξη.

Σύμφωνα με την τουρκική Milliyet, ο νομάρχης της Χατάι, Ραχμί Ντογάν, ανέφερε μέσω Τwitter ότι όλα ξεκίνησαν, όταν δυνάμεις ασφαλείας επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν ένα όχημα με δύο υπόπτους, ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν θύματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομίας της Αλεξανδρέττας τραυματίστηκε ελαφρά.

Ένα από τα δύο άτομα επιχείρησε να διαφύγει με όχημα και την ίδια στιγμή πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τη σύλληψη του δεύτερου ατόμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:53