search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:37
MENU CLOSE

Καθυστέρηση στην πληρωμή των δημοσιογράφων στο ΑΠΕ;

27.10.2020 06:41
Μαξίμου: Αναστάτωση από…. «απροσεξίες» του ΑΠΕ – Πρωτοφανής επιστολή του προέδρου… - Media

 

Με email που έλαβαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας, από τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Διαχείρισης, Α. Μάνο, οι δημοσιογράφοι του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων ενημερώθηκαν ότι «καθυστερεί η πληρωμή του μηνός Οκτωβρίου». Κάποιοι, εκτός ΑΠΕ, απόρησαν πως γίνεται να είναι 26 του μήνα και να.. υπάρχει καθυστέρηση πληρωμής. Κι όμως γίνεται καθώς οι πληρωμές στο ΑΠΕ γίνονται κάθε 27 του μήνα από τότε που βγήκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση. 

Οπως γράφει το enimerosi24 το email γνωστοποιεί «λόγω προβλημάτων που υπήρξαν τα οποία δεν οφείλονται στο AΠΕ-ΜΠΕ, η πληρωμή της μισθοδοσίας δεν θα γίνει σήμερα».

Είναι άγνωστο πότε θα πληρωθούν οι δημοσιογράφοι στο κρατικό πρακτορείο μια και το συγκεκριμένο email αναφέρει πως «για την ακριβή ημερομηνία θα σταλεί ενημερωτικό email αύριο».

Αρκετοί δημοσιογράφοι που βρισκόντουσαν στα γραφεία του ΑΠΕ, σύμφωνα με το enimerosi24, όταν ενημερωθήκαν για αυτήν την εξέλιξη, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του ΑΠΕ Ευτύχη Παλλήκαρη, αλλά συνεργάτες του τους ενημέρωσαν πως «λείπει από το Σάββατο για ολιγοήμερη ξεκούραση»… Ο δε Α. Μάνος, έλεγε σε όσους τον ρωτούσαν πως ο ίδιος έχει κάνει όλες τις κινήσεις που πρέπει, αλλά το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν έκανε τις δικές του κινήσεις, ενώ ανέφερε πως «δεν παρενέβη για να λύσει το θέμα, ούτε ο αρμόδιος υφυπουργός».

Σύμφωνα με το enimerosi24 ανάμεσα στους δημοσιογράφους του πρακτορείου επικρατεί αναστάτωση, μια και είναι η πρώτη φορά – μετά την περίοδο πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου – που καθυστερεί η πληρωμή τους, ενώ πολλοί σχολίαζαν, με όχι και κολακευτικά λόγια την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Στέλιο Πέτσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:37