search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:48
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω επέλεξε τη δόξα αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια

27.10.2020 07:00
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω επέλεξε τη δόξα αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια - Media

 

Με εκπλήξεις και ανατροπές εξελίσσεται η ιστορία στις Άγριες Μέλισσες, με το κοινό να μένει πιστό, χαρίζοντας καθημερινά υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση. 

Σύμφωνα με το MyTv και τη Σοφία Τσίρκα, η Δρόσω και ο Τάκης θα έχουν έναν έντονο καβγά και εκεί θα αποκαλυφθεί το μυστικό της, ότι δηλαδή έχει ένα παιδί. Μετά τις αποκαλύψεις, η σχέση τους μπαίνει σε νέες βάσεις, ωστόσο, ο κόσμος της γκρεμίζεται ξανά πολύ γρήγορα.

Συγκεκριμένα, η Δρόσω θα μάθει πως όλες οι υποσχέσεις του Τάκη ότι θα της βγάλει δίσκο είναι ψέματα και πως το κάνει για την κρατήσει κοντά του. Τότε, απογοητευμένη και καταρρακωμένη για άλλη μια φορά, η νεαρή κοπέλα θα οδηγηθεί σε μία λάθος απόφαση προκειμένου να επιβιώσει. Η Δρόσω θα αναγκαστεί να πουλήσει το κορμί της, αλλά όταν συνειδητοποιεί τι έκανε, σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φύγει.

Παράλληλα, αποκαλύψεις θα έχουμε και στη σχέση Λάμπρου – Ελένης, καθώς ο πρώτος θα μάθει όλα όσα της συμβαίνουν μέσα στη φυλακή εδώ και 6 χρόνια. Ο Λάμπρος θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την αγαπημένη του με τη βοήθεια του Σαράφη, ωστόσο, η Λενιώ θα προσπαθήσει να τον εμποδίσει, καθώς φοβάται την αντίδραση του Βόσκαρη.

Άλλη μία αποκάλυψη, όμως, θα έχουμε στη σειρά και αυτή θα έρθει από την πλευρά του Παναγιώτη, ο οποίος θα ομολογήσει στον Προκόπη την αλήθεια για το ταξίδι του στην Αμερική και όσα συνέβησαν εκεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:47