search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:26
MENU CLOSE

The Bachelor: Σκηνοθετημένο το ατύχημα με τα άλογα καταγγέλλει το κέντρο ιππασίας – Πάει στα δικαστήρια την παραγωγή (Videos)

27.10.2020 08:54
The Bachelor: Σκηνοθετημένο το ατύχημα με τα άλογα καταγγέλλει το κέντρο ιππασίας – Πάει στα δικαστήρια την παραγωγή (Videos) - Media

 

Νομικά εναντίον του Bachelor κινείται το ιππικό κέντρο Equitrek-Attica έπειτα από προβολή επεισοδίου όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος και μια συμπαίκτριά του στο ριάλιτι του Alpha παρουσιάστηκαν ως τραυματίες μετά από πτώση τους από άλογα της εταιρείας.

Το κέντρο ιππασίας Equitrek-Attica διαψεύδει κατηγορηματικά το γεγονός, υποστηρίζοντας ότι το ατύχημα -το οποίο, μάλιστα, δεν προβλήθηκε ποτέ- ήταν σκηνοθετημένο.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία κάνει λόγο για δυσφήμισή της για χάρη της τηλεθέασης, ενώ τονίζει ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Από την πλευρά του, ο σταθμός του Alpha δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως, ωστόσο από το κανάλι της Κάντζας, ανεπίσημα υποστηρίζουν, ότι το ατύχημα έχει συμβεί.

Πάντως, είναι “κοινό μυστικό” ότι πολλές σκηνές από τα ριάλιτι γενικώς, ακόμα και ατάκες των παικτών είναι σκηνοθετημένα, ενώ πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η εν λόγω παραγωγή αντιγράφει επιμελώς σκηνές από πρότζεκτ του εξωτερικού.

Ενδεικτικά, στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε μια σκηνή από το αντίστοιχο παιχνίδι της Νέας Ζηλανδίας, όπου και εκεί, εντελώς συμπτωματικά, σημειώθηκε το ίδιο ατύχημα, μόνο που εκεί υπήρχε και εικόνα, σε αντίθεση με την ελληνική παραγωγή που αρκέστηκε σε… διηγήσεις!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25