03/12/2020 00:05:57

Λάκης Λαζόπουλος για κορωνοϊό: «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι» (Video)

Λάκης Λαζόπουλος για κορωνοϊό: «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφερόμενος - μεταξύ άλλων- στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο ίδιος την πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώνει ο πλανήτης ολόκληρος με την πανδημία του κορωνοϊού.

"Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορωνοϊό" τονίζει, ενώ αποκαλύπτει ότι ο ίδιος απόλαυσε την καραντίνα! "Η περίοδος της καραντίνας ήταν τέλεια. Κλείστηκα μέσα, έψαχνα να βρω μια αφορμή να ξεκουραστώ, ήμουν συνέχεια στο κρεβάτι, έγραφα, διάβαζα, πήγαινα βόλτες με τον σκύλο. Δεν μου λείπουν οι παρέες, μου λείπει το να βρίσκομαι μόνος μου" ανέφερε.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για τη νέα του παράσταση με τον τίτλο «Προδοσία», για τη σάτιρα, αλλά και για το βιβλίο του.

"Η ζωή είναι όλο διασταυρώσεις. Όποιος κάθεται στην διασταύρωση και πιάνει κουβέντα, θα σκοτωθεί αργά ή γρήγορα. Η προδοσία αυτή είναι ωραία γιατί το έργο ξεκινάει από το τέλος προς την αρχή. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω άγχος" τόνισε, ενώ μιλώντας για τη σάτιρα είπε: "Νομίζω ότι γενικά η σάτιρα λείπει στους ανθρώπους και νομίζω ότι είναι διαφορετικός τρόπος να βλέπεις τα πράγματα. Κακώς δεν υπάρχει, τονίζω ότι μιλάω γενικά. Σάτιρα χωρίς ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει. Άρα, δεν θα το έκανα"

"Δεν μπορούν όλα να φεύγουν και να μένουν με μια διαρκή παρεξήγηση. Το βιβλίο θα απαντήσει σίγουρα σε 3-4 πράγματα της συμπεριφοράς μου, αλλά για μένα το κυριότερο είναι σαν να δίνω τον λόγο σε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν μίλησε. Ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να τον έχει αυτόν τον λόγο" είπε τέλος ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφερόμενος στο βιβλίο του. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.