search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:52
MENU CLOSE

Ζευγάρι έψαχνε μέρος να κάνει σεξ στην ύπαιθρο και βρήκε ένα χωράφι – Κόλλησε όμως το αυτοκίνητο τους στις λάσπες

27.10.2020 14:16
Ζευγάρι έψαχνε μέρος να κάνει σεξ στην ύπαιθρο και βρήκε ένα χωράφι – Κόλλησε όμως το αυτοκίνητο τους στις λάσπες  - Media

 

Το ζευγάρι έψαχνε απεγνωσμένα το βράδυ να βρει ένα απόμερο και ήρεμο σημείο για να κάνουν σεξ. Μετά από περιπλάνηση αρκετών λεπτών θεώρησαν ότι βρήκαν το ιδανικό μέρος στη μέση ενός χωραφιού. Δεν είχαν υπολογίσει όμως τον καιρό. Είχε βρέξει όλη την προηγούμενη ώρα και δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν το αυτοκίνητο. 
Κάθε προσπάθεια ήταν μάταια. Οι ρόδες γυρνούσαν με δύναμη και έσκαβαν ακόμη περισσότερο τη λάσπη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να είναι συνεχώς κολλημένο. Αφού είδαν και αποείδαν αναγκάστηκαν να καλέσουν την οδική βοήθεια. 
Και αυτό ήταν κάτι που τους πρόδωσε αφού μετά το τέλος της επιτυχημένης επιχείρησης να τους τραβήξουν, η οδική βοήθεια Campbells Recovery, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιπέτεια τους. 
Στην ανάρτησή της η εταιρία ανέφερε πως είναι το πιο αστείο περιστατικό που τους έχει συμβεί. «Ο άνδρας μπήκε στο χωράφι για να περάσει καλά, αλλά τελικά ξύπνησε το πρωί από έναν θυμωμένο αγρότη που του έλεγε να φύγει από την περιουσία του». Και πραγματικά μέχρι να έρθει ο γερανός της οδικής βοήθειας ο αγρότης και ιδιοκτήτης του χωραφιού, βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο και φώναζε. Μάλιστα ο αγρότης έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου το ζευγάρι να του πληρώσει πρόστιμο 50 ευρώ επειδή καταπάτησε την περιουσία του. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15