search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:44
MENU CLOSE

Σε έναν νέο χώρο συναυλιών στο Μάντσεστερ επενδύει ο Χάρι Στάιλς

28.10.2020 10:00
Σε έναν νέο χώρο συναυλιών στο Μάντσεστερ επενδύει ο Χάρι Στάιλς  - Media

 

Οι περισσότεροι αστέρες της μουσικής επαναπρογραμματίζουν τις περιοδείες τους έως το 2021, ο Χάρι Στάιλς όμως κοιτάζει μπροστά και σχεδιάζει να είναι το πρώτο όνομα στον δικό του χώρο – στον οποίο επενδύει χρήματα και ιδέες.

Ο Άγγλος τραγουδιστής είναι ένας από τους επενδυτές σε έναν νέο χώρο συναυλιών, επένδυση ύψους 350 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών (456,6 εκατομμύρια δολάρια) στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, με το όνομα Co-op Live.

Για το πρότζεκτ, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, συνεργάζεται με την Oak View Group και φιλοδοξούν ότι θα δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη αρένα συναυλιών του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Αν όλα είναι εντάξει έως το 2023, ελπίζω ότι θα μου επιτρέψουν να δώσω συναυλία εκεί» είπε ο Χάρι Στάιλς.

Μετά από 10 χρόνια κάνοντας περιοδείες στον κόσμο και δίνοντας συναυλίες που κατέρριπταν ρεκόρ σε αριθμό θεατών με τους One Direction, ο Χάρι Στάιλς ξέρει τι θέλει από έναν χώρο, τόσο ως καλλιτέχνης όσο και ως συμμετέχων.

«Τελικά, είμαι θαυμαστής της μουσικής» είπε. «Μου αρέσουν τα σόου, μου αρέσει η ζωντανή μουσική».

Ο τραγουδιστής βρίσκει την ιδέα να δώσει στην «πόλη της μουσικής», το Μάντσεστερ, έναν ολοκαίνουργιο, μεγάλο χώρο συναυλιών «εξαιρετικά συναρπαστική».

Η πρώτη δουλειά του Styles ήταν η διανομή εφημερίδων για ένα κατάστημα Co-op στο Χολμς Τσάπελ, παρέδιδε εφημερίδες πριν από το σχολείο – οπότε με τη συνεργασία με τον όμιλο αισθάνεται τώρα ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος.

Ο πατέρας του Στάιλς ζει στο Μάντσεστερ. Η βόρεια αγγλική πόλη τέθηκε πρόσφατα υπό αυστηρούς περιορισμούς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω του αριθμού των κρουσμάτων κορονοϊού.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή. Το Μάντσεστερ θα επιστρέψει. Θα το κάνει. Όπως οπουδήποτε, το θέμα είναι να προστατεύει ο ένας τον άλλον» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το νέο του τραγούδι “Golden”, το οποίο γυρίστηκε στην Ιταλία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40