search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:31
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση χαρίζει σε ΜΜΕ 2 εκατ. ευρώ με απευθείας ανάθεση – «Πόσα λεωφορεία θα μπορούσαν να αγοραστούν;»

29.10.2020 07:12
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση χαρίζει σε ΜΜΕ 2 εκατ. ευρώ με απευθείας ανάθεση - «Πόσα λεωφορεία θα μπορούσαν να αγοραστούν;» - Media

 

«Την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται, η κυβέρνηση επιστρατεύει τους γνωστούς της συμμάχους για να καλύψει την αναλγησία και την ανικανότητά της. Η δεύτερη Λίστα Πέτσα μας κάνει να αναρωτιόμαστε, πόσα άραγε λεωφορεία θα μπορούσαν να αγοραστούν με τα 2 εκατομμύρια ευρώ που χαρίζει αυτή τη φορά με άλλη μια απευθείας ανάθεση;».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αιχμηρή ανακοίνωση για το νέο πρόγραμμά χρηματοδότησης ομίλων ΜΜΕ από την κυβέρνηση, για ενημερωτική εκστρατεία προστασίας από τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου συνεχίζει:

«Πόσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών και πόσες ΜΕΘ θα μπορούσε να αποκτήσει το ΕΣΥ;

Πόσες επιπλέον σχολικές αίθουσες θα μπορούσαν να δημιουργηθούν και πόσες προσλήψεις καθηγητών να γίνουν;

»Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει προσωπική ευθύνη για αυτό το συνεχιζόμενο σκάνδαλο αδιαφάνειας. Όταν μάλιστα είναι γνωστό πως τέτοιες ενημερωτικές εκστρατείες στα κανάλια βάσει Νόμου είναι δωρεάν. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει απολύτως να δίνει προτεραιότητα στα ΜΜΕ της σιωπής, αδιαφορώντας για τις αγωνίες και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:31