search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Προδότες όσοι δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό (Video)

29.10.2020 12:22
Άδωνις Γεωργιάδης: Προδότες όσοι δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό (Video) - Media

 

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε στην βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατά όσων πολιτών δεν συμμετέχουν στην τήρηση των μέτρων. 

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει ως «προδότες», σημειώνοντας ότι η τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας αποτελεί εθνική προσπάθεια.

«Όποιος αγαπάει αυθεντικά την πατρίδα δεν κάνει εξυπνάδες, τηρεί τα μέτρα γιατί από την τήρηση αυτών των μέτρων θα εξαρτηθεί η ισχύς της χώρας τα επόμενα χρόνια. Όποιοι δεν συμμετέχουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια, με τους όρους της χθεσινής εθνικής επετείου είναι προδότες», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχολιάζοντας τα χθεσινά επεισόδια με πρωταγωνιστές πολίτες, οι οποίοι αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν παρελάσεις και εκδηλώσεις τιμής για το έπος του ’40.

Λίγη ώρα νωρίτερα, όπως αναφέρει το real.gr, η ένταση είχε χτυπήσει κόκκινο καθώς η αντιπολίτευση είχε επιτεθεί με σφοδρότητα κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την ότι τα μέτρα που λαμβάνει είναι ανεπαρκή και λαμβάνονται με καθυστέρηση. 

«Αφήστε την γκρίνια και βάλτε πλάτη. Είναι η ώρα της εθνικής προσπάθειας», απάντησε τέλος ο Α. Γεωργιάδης προς τον Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος ζήτησε τη συνταγογράφηση των τεστ για τον κορωνοϊό, επικαλούμενος τα συγχαρητήρια που δέχεται η χώρα και ο Πρωθυπουργός για τις επιδόσεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18