search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:43
MENU CLOSE

Δήμος Ωρωπού: Εργάτης καθαριότητας της 3Κ έχασε τη ζωή του σε απορριμματοφόρο

29.10.2020 12:33
Δήμος Ωρωπού: Εργάτης καθαριότητας της 3Κ έχασε τη ζωή του σε απορριμματοφόρο - Media

 

Οι εργαζόμενοι στους Δήμους θρηνούν έναν ακόμη νεκρό συνάδελφό τους ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της εργασίας του. Πρόκειται για 46χρονο εργαζόμενο στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ωρωπού που είχε προληφθεί με την προκήρυξη 3Κ.

Ο εργαζόμενος απασχολούταν ως συνοδός απορριμματοφόρου και σκοτώθηκε όταν στη διάρκεια περισυλλογής απορριμμάτων τα ξημερώματα, σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, για άγνωστους λόγους, έπεσε από το πίσω σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι.

Το Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ απαιτεί να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο συνάδελφος έχασε τη ζωή του, να διαπιστωθεί εάν είχαν παρθεί όλα τα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας του. Αλλά και να αποδοθούν ευθύνες εάν υπάρχουν και κυρίως να παίρνονται όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, έτσι ώστε να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:43