23/11/2020 23:39:29

Δήμος Ωρωπού: Εργάτης καθαριότητας της 3Κ έχασε τη ζωή του σε απορριμματοφόρο

Δήμος Ωρωπού: Εργάτης καθαριότητας της 3Κ έχασε τη ζωή του σε απορριμματοφόρο - Media

 

Οι εργαζόμενοι στους Δήμους θρηνούν έναν ακόμη νεκρό συνάδελφό τους ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της εργασίας του. Πρόκειται για 46χρονο εργαζόμενο στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ωρωπού που είχε προληφθεί με την προκήρυξη 3Κ.

Ο εργαζόμενος απασχολούταν ως συνοδός απορριμματοφόρου και σκοτώθηκε όταν στη διάρκεια περισυλλογής απορριμμάτων τα ξημερώματα, σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, για άγνωστους λόγους, έπεσε από το πίσω σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι.

Το Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ απαιτεί να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο συνάδελφος έχασε τη ζωή του, να διαπιστωθεί εάν είχαν παρθεί όλα τα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας του. Αλλά και να αποδοθούν ευθύνες εάν υπάρχουν και κυρίως να παίρνονται όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, έτσι ώστε να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.