search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:40
MENU CLOSE

Η παιδική παράσταση «Πάει έρχεται» της Μαριλένας Τριανταφυλλίδου επιστρέφει στο Studio Μαυρομιχάλη από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου

29.10.2020 14:28
Η παιδική παράσταση «Πάει έρχεται» της Μαριλένας Τριανταφυλλίδου επιστρέφει στο Studio Μαυρομιχάλη από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου - Media

Τα θέατρα άνοιξαν τις πόρτες τους και η Artika έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων, αλλά και θεωρώντας πολύ σημαντική την επαφή του ανθρώπου από την αρχή της ζωής του με το θέατρο και την τέχνη, ανεβάζει την παράσταση «Πάει έρχεται» για παιδιά από 1,5 έτους.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα ζευγάρι ζει μαζί στο ίδιο σπίτι και μοιράζεται στιγμές αγάπης, αγωνίας και ξεγνοιασιάς. Τί συμβαίνει όμως κάθε φορά που ο ένας από τους δύο φεύγει; Ο αποχωρισμός από καθετί αγαπημένο, είτε στην παιδική, είτε στην ενήλικη ζωή είναι πάντα δύσκολος. Από βρέφη ακόμα, χρειάζεται να μάθουμε ότι κάθε φορά που η μητέρα, ή ένας άνθρωπος που μας φροντίζει, δε βρίσκεται στο οπτικό μας πεδίο, δεν εξαφανίζεται για πάντα!

Η παράσταση μας μιλάει με απλό τρόπο για τη δυσκολία του αποχωρισμού από το οικείο, το φόβο της μοναξιάς και τη δημιουργική πλευρά της ανεξαρτητοποίησης.

Είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να την παρακολουθήσουν ευχάριστα τόσο τα παιδιά από 1,5 έτους όσο και τα μεγαλύτερα, αλλά και οι ενήλικες συνοδοί.

Η παράσταση δεν είναι διαδραστική, ύστερα από 14 χρόνια παρουσίας στον χώρο, έχουμε καταφέρει να αποδείξουμε πως δε χρειάζεται να δημιουργήσεις διαδραστικές παραστάσεις για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των πολύ νεαρών θεατών, αλλά ότι μπορούν να γίνουν θεατές και να παρακολουθήσουν με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον μία παράσταση χωρίς να δρουν.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι αποστάσεις ασφαλείας. Η ατομική και δημόσια υγεία είναι προτεραιότητά μας.

Στοιχεία παράστασης:

Ιδέα – Σκηνοθεσία: Μαριλένα Τριανταφυλλίδου

Ερμηνεία: Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Καζής

Σκηνικά – Κοστούμια – Σχεδιασμός εντύπων: Τζελίνα Πάλλα

Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης

Φωτογραφίες – Video: Grid Fox

Οργάνωση παραγωγής: Artika

Επικοινωνία: Μαρία Αναστασοπούλου, Κ: 6948046712

 

Διάρκεια παράστασης: 40΄

Τόπος: Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, τηλ. 210 6453330

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 10€ – Μειωμένο (Ανεργίας, Ομαδικό 15 άτομα+): 8€

 

Η διάθεση των  εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από την Ticketservices και το Public.

 

Μέρα και ώρα παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 5.30 μ.μ. από τις 7 Νοεμβρίου 2020

Θεατές από 1,5 έως 105 ετών!

 

Παραστάσεις καθημερινά για τα σχολεία στο θέατρο ή στο χώρο σας: 6908881527

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:39