search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:11
MENU CLOSE

«Άνοιξε μια τρύπα στην καρδιά μου»: Η Κρίσι Τέιγκεν γράφει για το μωρό που έχασε (Photo)

29.10.2020 15:20
«Άνοιξε μια τρύπα στην καρδιά μου»: Η Κρίσι Τέιγκεν γράφει για το μωρό που έχασε (Photo) - Media

 

Η Κρίσι Τέιγκεν επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη, μετά από ένα διάλειμμα ενός μήνα, μετά την αποβολή της, και μια μέρα αργότερα ευχαρίστησε την Χίλαρι Κλίντον, που αναφέρθηκε στην εμπειρία της.

Η 73χρονη Χίλαρι Κλίντον μοιράστηκε το κείμενο της Κρίσι Τέιγκεν στο Twitter, χαρακτηρίζοντας το μοντέλο πολύ γενναίο που μίλησε για ένα τόσο θλιβερό -και συχνά ταμπού – θέμα. Το πρώην μοντέλο και συγγραφέας βιβλίου μαγειρικής, αντέδρασε γρήγορα, λέγοντας ότι νιώθω τιμή που η πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, μοιράστηκε τα λόγια της.

«Ω Θεέ μου, η Χίλαρι Κλίντον μόλις τουίταρε το δοκίμιό του. Πρέπει να διαγράψω τα ηλίθια βίντεο που μόλις δημοσίευσα» έγραψε η Κρίσι Τέιγκεν. Σε ένα άλλο tweet που περιελάμβανε και την Χίλαρι Κλίντον, η Τέιγκεν πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή, Χίλαρι Κλίντον. Έχετε αφιερώσει την ζωή σας στον αγώνα για την υγεία των γυναικών και των παιδιών, οπότε το να μοιραστείτε το κομμάτι μου για την εμπειρία μου σημαίνει τα πάντα για μένα. Ουάου. Ουάου».

Την Τρίτη, το πρώην μοντέλο ανακοίνωσε πως επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από ένα διάλειμμα περίπου ενός μήνα. «Μου έλειψε να δημοσιεύω για το βιβλίο μαγειρικής μου» έγραψε μοιράζοντας ένα βίντεο στα Insta Stories της που έδειχνε μερικά λαχανικά μέσα στο φούρνο. «Είμαι τόσο περήφανη, θα είναι το καλύτερο μου. Έπρεπε να εξαφανιστώ λίγο από τον κόσμο και να κάνω κάτι που αγαπώ, αλλά πραγματικά μου έλειψε να σας έχω μαζί μου σε αυτό το ταξίδι μαγειρικής. Σας αγαπώ και μου λείψατε παιδιά. Γύρισα!».

Το βίντεο αυτό, αναρτήθηκε την ίδια μέρα που η Κρίσι Τέιγκεν μοιράστηκε μια εγκάρδια ανάρτηση για την απώλεια του γιου της, στην 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια είχε μοιραστεί την είδηση της αποβολής στις 30 Σεπτεμβρίου, δημοσιεύοντας σπαρακτικές φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

Στο δοκίμιό της, η Κρίσι Τέιγκεν μιλά ανοιχτά για τον πόνο της απώλειας καθώς και για την ευγνωμοσύνη που νιώθει για όλους όσους έχουν μοιραστεί παρόμοιες ιστορίες μαζί της.

«Ο κόσμος λέει ότι μια τέτοια εμπειρία αφήνει μια τρύπα στην καρδιά σου» έγραψε η Κρίσι Τέιγκεν. «Μια τρύπα σίγουρα άνοιξε, αλλά ήταν γεμάτη με την αγάπη για κάτι που αγάπησα τόσο πολύ. Δεν μοιάζει άδειος αυτός ο χώρος. Μοιάζει γεμάτος».

Ολοκληρώνοντας το κομμάτι της, έγραψε: «Το έγραψα αυτό γιατί ήξερα ότι έπρεπε να πω κάτι προτού μπορέσω να προχωρήσω και να επιστρέψω στη ζωή, οπότε σας ευχαριστώ πραγματικά που μου επιτρέπετε να το κάνω. Τον Τζακ θα τον αγαπάμε πάντα, εξηγήσαμε στα παιδιά μας πως υπάρχει στον άνεμο και τα δέντρα και τις πεταλούδες που βλέπουν. Ευχαριστούμε πολύ το κάθε άτομο που μας σκέφτηκε ή μας έστειλε την αγάπη του και μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία του. Είμαστε τόσο απίστευτα τυχεροί».

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10