search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:14
MENU CLOSE

Γελούσε καθώς έβαζε φωτιά στη σύντροφό του – Τον έκλεισαν σε ψυχιατρείο

29.10.2020 17:17
Γελούσε καθώς έβαζε φωτιά στη σύντροφό του – Τον έκλεισαν σε ψυχιατρείο - Media

 

Ένας δολοφόνος γελούσε καθώς έβαζε φωτιά στην πρώην σύντροφό του, αφήνοντας τη με  80% εγκαύματα στο σώμα της.

Ο 48χρονος Kevin Marks διεκομίσθη σε ψυχιατρική κλινική υψηλής ασφάλειας μετά την τρομακτική επίθεση στην 47χρονη Ann Drummond, πέρυσι.

Το Ανώτατο Δικαστήριο στο Εδιμβούργο άκουσε πώς ο 48χρονος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό της σε δρόμο κοντά στο Μπαθγκέιτ, στο West Lothian, στις 25 Ιουνίου.

Στάθηκε πάνω από την επιχειρηματία και γελούσε καθώς εκείνη κυλούσε γύρω από το έδαφος σε μια προσπάθεια να σβήσει τις φλόγες που τύλιξαν το σώμα της.

Τραυματιοφορείς έσπευσαν με ασθενοφόρο στο σημείο και την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά κατέληξε στα τραύματά της, αναφέρει το Daily Record.

Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι τραυματισμοί της ήταν τόσο σοβαροί που δεν μπορούσε να επιβιώσει.

Η αστυνομία συνέλαβε αργότερα τον Marks και του πρόσαψαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Αλλά τον περασμένο μήνα οι εισαγγελείς δέχτηκαν μια ένοχη ένσταση από τον ίδιο με το επιχείρημα ότι η ψυχική του υγεία ήταν τόσο κακή που δεν ήταν υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Την Τετάρτη το απόγευμα, ο δικαστής Simon Collins QC άκουσε πώς οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε υποστεί παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Το ιατρικό προσωπικό του Κρατικού Νοσοκομείου πρότεινε να δοθεί εντολή για υποχρεωτική ιατρική περίθαλψη στην εγκατάσταση. Συνέστησαν επίσης να παραμείνει εκεί χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Ο δικαστής Collins συμφώνησε να επιβάλει την απόφαση περιορισμού και θεραπείας στον Marks.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:14