search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:28
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Οι δήμοι της Αττικής που βρίσκονται στο «κόκκινο»

30.10.2020 06:30
Κορωνοϊός: Οι δήμοι της Αττικής που βρίσκονται στο «κόκκινο» - Media

 

Στο «κόκκινο» συνεχίζουν να βρίσκονται αρκετοί δήμοι και περιοχές της Αττικής.

Μπορεί τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη να ήταν λιγότερα από αυτά της Τετάρτης, παρολα αυτά η Αττική εξακολουθεί να είναι στο επίκεντρο της πανδημίας

Ενδεικτικά χθες ανακοινώθηκαν 335 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής και έτσι παραμένει η περιοχή με τις περισσότερες μολύνσεις σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τώρα, οι περιοχές που ανησυχούν πολύ κυβέρνηση και ειδικούς είναι το Περιστέρι, η Πετρούπολη και το Ίλιον, καθώς σε αυτούς τους δήμους της Αττικής εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα.

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση και στον Δήμο Αθηναίων, ενώ «κόκκινες γειτονιές» είναι η Πατησίων, η πλατεία Κυψέλης και το Μοναστηράκι.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Παρασκευή (30/10) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να ανακοινώσει νέα μέτρα.

Ήδη πάντως από την Πέμπτη έγινε γνωστό, ότι από σήμερα Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ροδόπη «κοκκινίζουν» ενω 14 περιφέρειες αλλάζουν επίπεδο συναγερμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:24