search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ με την καλλονή Νικόλα Πελτζ στη μπανιέρα (Photos)

30.10.2020 15:26
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ με την καλλονή Νικόλα Πελτζ στη μπανιέρα (Photos) - Media

 

Αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο και όλοι ήδη συζητούν για τον γάμο τους, ο οποίος αναμένεται να είναι super luxurious και extravagant. Ο λόγος για τον μεγαλύτερο γιο των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν, και την καλλονή κληρονόμο Νίκολα Πελτζ.

Οι δυο τους έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ -κάτι που φαίνεται και από τις κοινές φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagram.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της Νίκολα Πελτζ, είδαμε την ίδια και τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, στην μπανιέρα, να φωτογραφίζονται σε τρυφερές πόζες, με αφορμή την πρώτη τους επέτειο. Τις ίδιες φωτογραφίες δημοσίευσε και ο αγαπημένος του στο δικό του προφίλ.

«Χαρούμενη επέτειο, αγάπη της ζωής μου. Νιώθω το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο όταν βρίσκομαι στο πλευρό σου. Έχεις την πιο όμορφη καρδιά που έχω συναντήσει ποτέ και είναι πραγματικά πολύ τυχερός όποιος καταφέρνει να κερδίσει μια θέση μέσα σε αυτή. Σου υπόσχομαι ότι θα σε φροντίζω πάντα. Σ’ αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ» έγραψε η όμορφη αρραβωνιαστικιά του Μπρούκλιν Μπέκαμ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Από την άλλη, ο 21χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ είπε στην 25χρονη αγαπημένη του ότι ανυπομονεί να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια. «Νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος γιατί σε έχω στο πλευρό μου και ανυπομονώ να μεγαλώσω μαζί και να δημιουργήσουμε την οικογένειά μας. Σ’ αγαπάω τόσο πολύ».

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:50