search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:04
MENU CLOSE

Σπάνια γέννηση: Δείτε ένα νεογέννητο «χρυσό» τιγράκι μέσα σε θερμοκοιτίδα (Video)

30.10.2020 17:13
Τεράστια τίγρης κυνηγάει 4 άνδρες – Τους φτάνει με ευκολία και με άλμα ρίχνει τον έναν κάτω (Video) - Media

 

Οι χρυσές τίγρεις είναι ένα σπάνιο είδος τίγρεων το οποίο τείνει να εκλείψει. Οι ειδικοί λένε ότι είναι ακόμη σπανιότερες πλέον και από τα πάντα. Η χρυσή τίγρη, είναι μια τίγρης η οποία έχει γεννηθεί με χρυσαφιά γούνα, που οφείλεται σε ένα γονίδιο. Σήμερα, οι χρυσές τίγρεις μπορούν να βρεθούν αποκλειστικά στην αιχμαλωσία. Όπως κι η λευκή τίγρη, δεν είναι υποείδος.
Δεν έχει δοθεί επίσημη ονομασία στο χρωμα του ζώου, ενώ στην αγγλική αναφέρεται κι ως «strawberry tiger», λόγω του ξανθού/λευκού τριχώματός του. Επιπροσθέτως, οι χρυσές τιγρεις είναι πιο μεγαλόσωμες και διαθέτουν πιο απαλή γούνα σε σχέση με τους πορτοκαλί συγγενείς τους. τέτοιο τιγράκι Tρία τέτοια γεννήθηκαν σε αιχμαλωσία σε ζωολογικό κήπο της Ανατολικής Κίνας. Συνολικά στον κόσμο υπάρχουν 62 τέτοιες τίγρεις. Μάλιστα η κάμερα τα απαθανάτισε αμέσως μετά τη γέννα μέσα στη θερμοκοιτίδα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:04