search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:11
MENU CLOSE

Άδωνις για επίθεση σε πρύτανη ΑΣΟΕΕ: «Να ξεμπερδέψουμε με την “κόκκινη Χρυσή Αυγή”»

02.11.2020 08:19
Άδ. Γεωργιάδης: Όποιος δουλέψει βγαίνει από την αναστολή - Media

 

«Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είμαστε απολύτως αποφασισμένοι, όπως ξεμπερδέψαμε με τη Χρυσή Αυγή, έτσι να ξεμπερδέψουμε και με την “κόκκινη Χρυσή Αυγή”, γιατί όλοι αυτοί δεν είναι παρά εγκληματικές συμμορίες».

Αυτό δήλωσε, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την επίθεση στον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

Ερωτηθείς για το πώς ακριβώς βοήθησε η κατάργηση του ασύλου σε ζητήματα βίας εναντίον των πανεπιστημιακών αρχών, ο Α. Γεωργιάδης είπε ότι «η κατάργηση του ασύλου μπορεί να λύσει το πρόβλημα αν κάποιος καλέσει την αστυνομία. Στην προκειμένη περίπτωση ουδείς κάλεσε την αστυνομία».

Όπως εξήγησε ο υπουργός, οι αρχές των πανεπιστημίων φοβούνται ότι αν καλέσουν την αστυνομία την επόμενη μέρα θα συμβούν χειρότερα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι έχει σκοπό να εισηγηθεί πολύ αυστηρούς νόμους, για τις ποινές που θα επιβάλλουν τα δικαστήρια, ώστε να μπαίνουν φυλακή χωρίς αναστολή.

«Η βία της άκρας αριστεράς έχει έρθει η ώρα να τελειώσει και θα τελειώσει επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη».

Τέλος, είπε ότι όταν είδε τη φωτογραφία του Πρύτανη ντράπηκε και ως πολίτης και ως υπουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15