search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:09
MENU CLOSE

Γαλάτσι: Απάντηση ΕΛΑΣ για τον 5χρονο – Δεν τον χτυπήσαμε, ερεθίστηκε ο λαιμός του από τα χημικά

02.11.2020 09:20
Γαλάτσι: Απάντηση ΕΛΑΣ για τον 5χρονο - Δεν τον χτυπήσαμε, ερεθίστηκε ο λαιμός του από τα χημικά - Media

 

Την δική της εκδοχή των γεγονότων σε ότι αφορά την καταγγελίας ότι αστυνομικοί χτύπησαν ένα 5χρονο παιδί, κατά τη διάρκεια επιχείρησης για την προσαγωγή αντιεξουσιαστών στην περιοχή Λαμπρινή στο Γαλάτσι, επιχειρεί να δώσει η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα λοιπόν με το ethnos.gr, η Αστυνομία απαντά ότι οι αστυνομικοί δεν χτύπησαν το 5χρονο παιδί, το οποίο βρισκόταν μαζί με τη γιαγιά του και το συνομήλικο αδερφάκι του στο σημείο όπου γινόταν η αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί αντιμετώπισε πρόβλημα όχι όμως από χτύπημα αστυνομικού αλλά λόγω ερεθισμού που ένιωσε στο λαιμό από τα χημικά.

Η γιαγιά του παιδιού, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, έχει ήδη επικοινωνήσει για το περιστατικό με τις Αρχές.

Αναλυτικότερα, η γιαγιά επικοινώνησε με την αστυνομία περίπου 1,5 ώρα μετά την αστυνομική επιχείρηση στο Γαλάτσι και ανέφερε ότι βρισκόταν στο σημείο όπου έγιναν τα επεισόδια με τα δίδυμα εγγόνια της, ηλικίας πέντε ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το ένα από τα δύο εγγόνια της διαμαρτυρήθηκε ότι του πονάει ο λαιμός, γεγονός που αποδίδεται στα χημικά.

Η γυναίκα επικοινώνησε με παιδίατρο, ο οποίος της υπέδειξε τι πρέπει να κάνει.   

Σύμφωνα όμως με μαρτυρίες που αναρτήθηκαν στο twitter και συγκεκριμένες καταγγελίες κατά την έφοδο των ΜΑΤ το απόγευμα της Παρασκευής, κάποιοι διαδηλωτές κατέφυγαν σε παρακείμενη καφετέρια για να προστατευτούν από τα χτυπήματα.

Όμως αυτό δεν πτόησε τους άνδρες των ΜΑΤ που όρμησαν μέσα στην καφετέρια και έφτασαν μέχρι τις τουαλέτες, όπου βρίσκονταν μητέρα -πελάτης- με 5χρονο παιδί.

Από τη μανία των αστυνομικών «οργάνων» και με τη γυναίκα να ουρλιάζει για το παιδί, χτυπήθηκε το πεντάχρονο με κλομπ. 

Οπότε μέχρι να εμφανιστεί η γιαγιά του 5χρονου ή κάποιος άλλος συγγενής του δημόσια να επιβεβαιώσει τα όσα ισχυρίζεται με διαρροές η αστυνομία, τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07