search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:53
MENU CLOSE

Η Παπαθωμά απαντά για τις απόψεις του Πετράκου για τον κορωνοϊό – Τι είπε για το «κόψιμο» από την εκπομπή του Σρόιτερ (Video)

02.11.2020 09:57
Η Παπαθωμά απαντά για τις απόψεις του Πετράκου για τον κορωνοϊό - Τι είπε για το «κόψιμο» από την εκπομπή του Σρόιτερ (Video) - Media

 

Με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά την τοποθέτηση του Γρηγόρη Πετράκου αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού, η σύζυγός του, Στεφανία Παπαθωμά, μίλησε σχετικά με το εν λόγω βίντεο που ανήρτησε στα social media, αλλά και για την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ που τον φιλοξένησε, χωρίς ωστόσο, να προβληθεί.

«Έγινε η προβολή; Τι να πω εγώ τώρα; Δεν έχουμε μοιραστεί τίποτα γιατί εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε ούτε να συναντηθούμε. Αλλά, αυτά που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη, ήταν αναδημοσίευση στατιστικών κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες διακεκριμένων γιατρών. Δεν είπε κάτι δικό του», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:52