search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:50
MENU CLOSE

Έχασε στη δίκη κατά της Sun ο Τζόνι Ντεπ – Για άρθρο που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την Αμπερ Χερντ (Video/Photos)

02.11.2020 11:31
Έχασε στη δίκη κατά της Sun ο Τζόνι Ντεπ - Για άρθρο που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την Αμπερ Χερντ (Video/Photos) - Media

 

Χαμένος από τη δικαστική διαμάχη του με τον όμιλο News Group Newspapers που εκδίδει την βρετανική εφημερίδα The Sun, βγήκε ο Τζόνι Ντεπ, καθώς δεν κατάφερε να δικαιωθεί για ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2018 και στο οποίο αναφέρεται ότι ο ίδιος είχε επιτεθεί σωματικά στην πρώην σύζυγό του, Αμπερ Χερντ.

Η ετυμηγορία ανακοινώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο σήμερα, Δευτέρα, μετά από δίκη που διήρκησε τρεις ολόκληρες εβδομάδες και κατά τη διάρκεια της οποίας οι Ντεπ και Χερντ προσκόμισαν στοιχεία, υποστηρίζοντας τις θέσεις τους.

«Υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις…που σαφώς δείχνουν ότι αυτό ήταν ένα κατασκευσμένο ψέμα από την κα Χερντ και τους φίλους της», είχε υποστηρίξει οδικηγόρος του Ντεπ, Ντέιβιντ Σέρμπορν ένας ισχυρισμός ο οποίος φαίνεται ότι δεν έγινε πιστευτός από το δικαστήριο.

Το ζευγάρι συναντήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας του 2011 «The Rum Diary» (“Μεθυσμένο Ημερολόγιο”) και παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2015. Η Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έπειτα από 15 μήνες και λίγες ημέρες μετά εξασφάλισε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Ντεπ, κατηγορώντας τον ότι στη διάρκεια της σχέσης τους την κακοποιούσε σωματικά, μια κατηγορία που ο ίδιος δεν αποδέχθηκε ποτέ. 

Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2017 όταν ήρθησαν τα περιοριστικά μέτρα και ο Ντεπ συμφώνησε να καταβάλει στην Χερντ επτά εκατομμύρια δολάρια, ενώ η δίκη του πρώην ζευγαριού έχει αναφερθεί ως η σημαντικότερη υπόθεση δυσφήμησης στην βρετανική “δικαστηριακή ιστορία” του 21ου αιώνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15