26/01/2021 01:16:57

Μαρία Καβογιάννη για κλείσιμο θεάτρων: «Μένουμε όλοι χωρίς δουλειά – Χθες έκλαιγε το κοινό κι εμείς μαζί» (Video)

Μαρία Καβογιάννη για κλείσιμο θεάτρων: «Μένουμε όλοι χωρίς δουλειά – Χθες έκλαιγε το κοινό κι εμείς μαζί» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για το νέο κλείσιμο των θεάτρων μίλησε η Μαρία Κακβογιάννη, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες και έκλεισε. Αυτό για εμάς όλους είναι πάρα πολύ στενάχωρο, έχουμε πάρα πολύ λυπηθεί με αυτή την έκβαση. Βεβαίως καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ανάγκη για αυτό. Μένουμε όλοι χωρίς δουλειά. Ελπίζω να μην μας ξεχάσει το κράτος και να μεριμνήσει για εμάς, για τον πολιτισμό, γιατί νομίζω η ψυχή του ανθρώπου χρειάζεται αυτό το φάρμακο. Είναι πολύ μεγάλη η συγκίνηση σήμερα και χθες. Χθες έκλαιγαν όλα τα παιδιά, όλοι μας. Την έχουμε αγαπήσει πάρα πολύ αυτή την παράσταση.

Είμαστε μια ομάδα που σπάνια συμβαίνει στο θέατρο και μια σπάνια παραγωγή. Όλα αυτά δεν είναι πολύ εύκολα και δεν είναι τίποτα δεδομένο. Με το κοινό χθες ήταν κάτι απίστευτο. γιατί έκλαιγαν όλοι και το κοινό και εμείς» είπε εμφανώς συγκινημένη η ηθοποιός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.