search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:09
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο σε εστιατόριο – Ντελιβεράς το έκανε «καλοκαιρινό» επειδή αργούσε η παραγγελία του (Video)

02.11.2020 13:26
Επεισόδια στον Ασπρόπυργο μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ – Πέφτουν μολότοφ και δακρυγόνα (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε εστιατόριο και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Μπροστά από τον πάγκο της κουζίνας περίμεναν οι ντελιβεράδες για να πάρει ο καθένας την παραγγελία του και να την πάει στον προορισμό της. 
Ένας ντελιβεράς όμως ήταν περισσότερο νευρικός από τους άλλους και δε σήκωνε πολλά πολλά. Δεν ήθελε να περιμένει η κουζίνα να του δώσει την παραγγελία. Αποφάσισε να αντιδράσει άκομψα. 
Άρχισε να φωνάζει στους ψήστες ότι αργούν ενώ την ίδια στιγμή έπιασε όσες παραγγελίες βρήκε μπροστά στον πάγκο και άρχισε να τις πετάει κάτω. Μάλιστα κάποια στιγμή ένας εργαζόμενος πίσω από τον πάγκο, του πετάει ένα τηγάνι για να ηρεμήσει. 
Το τηγάνι δεν το πετυχαίνει και ο ντελιβεράς το πιάνει στα χέρια του και το σπάει επάνω στον πάγκο. Τότε ο άνδρας από την κουζίνα βγαίνει έξω από τον πάγκο και το ξύλο που επακολούθησε ήταν άγριο. Κάποια στιγμή μάλιστα η κάμερα δείχνει τον ντελιβερά καθισμένο στο πάτωμα και τον άνδρα από την κουζίνα να τον κλωτσάει στο πρόσωπο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08