search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:31
MENU CLOSE

Το μεγάλο δίλημμα που προκάλεσαν Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ στη Βικτόρια Μπέκαμ

02.11.2020 15:03
Το μεγάλο δίλημμα που προκάλεσαν Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ στη Βικτόρια Μπέκαμ - Media

 

Σε μεγάλο δίλημμα βρίσκεται η Βικτόρια Μπέκαμ αναφορικά με τον γάμο του γιου της, Μπρούκλιν, και τους καλεσμένους, καθώς δεν ξέρει τι να κάνει με τους Σάσεξ και τους Κέμπριτζ.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας πιστεύεται ότι είναι στενή φίλη με τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς η δούκισσα του Σάσεξ φορά συχνά κομμάτια της. Αλλά η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι το μόνο βασιλικό ζευγάρι με το οποίο το πρώην Spice Girl είναι φίλη, καθώς η Βικτόρια Μπέκαμ με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ, έχουν παραβρεθεί και στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον το 2011.

Τώρα, όμως, με την ετοιμασία της λίστας καλεσμένων για τον γάμο του γιου της, Μπρούκλιν Μπέκαμ, με την Αμερικανίδα ηθοποιό Νίκολα Πελτζ είναι αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα: Θα καλέσει τα δύο αδέλφια, ή μήπως πρέπει να αποφύγει κάποιον, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες αναφορές για ρήξη μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ;

Ο 21χρονος γιος της, Μπρούκλιν Μπέκαμ, ανέβαλε τον γάμο του για το 2022, με την ελπίδα πως η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα καταστρέψει τα σχέδιά τους για δύο γάμους με πολλούς καλεσμένους. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιούλιο, με τους γάμους του να λέγεται ότι θα γίνουν τόσο στο Κότγουολντς όσο και στη Φλόριντα, προκειμένου να μπορέσουν να παραβρεθούν όλοι οι φίλοι τους και συγγενείς τους. Πάντως, προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν έχουν αποσταλεί προσκλήσεις σε πιθανούς καλεσμένους.

Σημειώνεται ότι η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν μεταξύ των καλεσμένων στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ το 2018, αλλά και στον γάμο της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:31