search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:21
MENU CLOSE

H χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σας κάνει να δακρύσετε – Η μπαλαρίνα και ο κορωνοϊός (Video)

02.11.2020 15:29
H χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σας κάνει να δακρύσετε - Η μπαλαρίνα και ο κορωνοϊός (Video) - Media

 

Μια συγκινητική διαφήμιση για τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε ο διαδικτυακός γίγαντας Amazon, με μια αποφασισμένη μπαλαρίνα που χορεύει για τους γείτονές της στο χιόνι μετά την ακύρωση της παράστασής της λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Το βίντεο των 2 λεπτών είναι πολύ συγκινητικό και δείχνει μια χορεύτρια που έχει στενοχωρηθεί πολύ επειδή η παράστασή της ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στην διαφήμιση, η οικογένεια της νεαρής φοράει μάσκες καθώς διοργανώνει μια ειδική παράσταση στην οποία η μπαλαρίνα χορεύει για τους γείτονές της τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, η διαφήμιση της Amazon ξεκινά με ένα νεαρό κορίτσι που κάνει μαθήματα μπαλέτου σε μια σχολή χορού και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη παράσταση. Ωστόσο, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της αναγκάζονται να «μείνουν στο σπίτι» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η μπαλαρίνα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της μέσω Zoom μαζί με άλλους χορευτές, αλλά σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η παράστασή της ακυρώνεται λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Βλέποντας την θλίψη της, η οικογένειά της αποφασίζει να οργανώσει μια ειδική μοναδική παράσταση γι’ αυτήν, διανέμοντας φυλλάδια σε φίλους και γείτονες για ένα σόου με τίτλο «The Show must go on».

Στην συνέχεια, η μπαλαρίνα φορά την στολή της και βγαίνει έξω στο χιόνι όπου δίνει μια μοναδική παράσταση για τους γείτονες που παραμένουν κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους. Πολλοί σπεύδουν να πάνε στα παράθυρά τους για να δουν την χορεύτρια στο κρύο, προτού βγουν έξω για να χειροκροτήσουν την απόδοσή της. Εξάλλου, κάτι ανάλογο συνέβη σε πολλές περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο, όπως στην περίπτωση του Ιταλού dj που έπαιζε μουσική από το μπαλκόνι του.

Στη νέα διαφήμιση της Amazon πρωταγωνιστεί η Γαλλίδα χορεύτρια μπαλέτου, Τάις Βινόλο.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15