search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:36
MENU CLOSE

Νέα θύελλα προκαλεί ο Τραμπ: Υπαινίσσεται ότι θα διώξει τον Φάουτσι (Video)

02.11.2020 17:25
Νέα θύελλα προκαλεί ο Τραμπ: Υπαινίσσεται ότι θα διώξει τον Φάουτσι (Video) - Media

 

Με ανοιχτό το στόμα άφησε τις ΗΠΑ -πλην των πλέον φανατικών υποστηρικτών του- ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δημόσια σε προεκλογική του συγκέντρωση άφησε να εννοηθεί ότι αν επανεκλεγεί θα απολύσει τον “Τσιόδρα της Αμερικής”, τον λοιμωξιολόγο Άντονι Φάουτσι.

“Μην το πείτε πουθενά, αλλά περιμένετε λίγο μετά τις εκλογές” είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στους υποστηρικτές του που φώναζαν ρυθμικά “απόλυσε τον Φάουτσι”. Στα χειροκροτήματα και τα επιφωνήματά τους απάντησε “εκτιμώ πολύ τη συμβουλή σας”.

Ο υπαινιγμός ότι ο Τραμπ, σε περίπτωση επανεκλογής του, θα απολύσει τον κορυφαίο λοιμωξιολόγο και επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων κατά του κορονοϊού Άντονι Φάουτσι, πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων από χρήστες των social media με το όνομα του Φάουτσι να γίνεται trend στο αμερικανικό Twitter μέσα σε ώρες μετά την προεκλογική εκστρατεία στη Φλόριντα.
 
Οι επικριτές του τον κατακεραύνωσαν λέγοντας ότι τα σχόλιά του είναι “τρελά” και “τρομακτικά”. Βέβαια, υποστηρικτές του Τραμπ επιχαίρουν τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου γράφοντας ότι αυτός είναι και λόγος να τον ψηφίσουν και πάλι.
 
O Τραμπ έχει ενοχληθεί σφόδρα με τον Φάουτσι γιατί ο λοιμωξιολόγος έχει εναντιωθεί ανοιχτά με διάφορες αντιεπιστημονικές θέσεις που έχει εκφράσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την πανδημία του κορωνοϊού και την αντιμετώπισή της.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:35