search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:36
MENU CLOSE

Παιχνίδια της τύχης: Εκείνος χαροπάλευε στο χειρουργείο και η γυναίκα του κέρδιζε 27.000 ευρώ στα τυχερά παιχνίδια

03.11.2020 16:11
Παιχνίδια της τύχης: Εκείνος χαροπάλευε στο χειρουργείο και η γυναίκα του κέρδιζε 27.000 ευρώ στα τυχερά παιχνίδια - Media

 

Μίλησε με τον άγγελο του ο Πίτερ Σμιθ ο οποίος βρέθηκε με το ένα πόδι στον τάφο και την επόμενη στιγμή ήταν πλουσιότερος κατά 27.000 ευρώ. Ο Πίτερ έπαθε έμφραγμα το απόγευμα του Σαββάτου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λονδίνου. 
Οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και για κάποιες ώρες η κατάσταση του πότε έγερνε προς τον θάνατο και πότε προς τη ζωή. Τελικά ο Πίτερ κατάφερε να ζήσει. όταν ξύπνησε από το χειρουργείο τον περίμενε μάλιστα μια ευχάριστη έκπληξη.
Η σύζυγος του Γουίνι όσο ο άνδρας της χαροπάλευε στο χειρουργείο πήγε σε ένα πρακτορείο απέναντι από το νοσοκομείο και έπαιξε Τζόκερ. Και η τύχη της χαμογέλασε. Κέρδισε 27.000 ευρώ. 
Ο Πίτερ είπε: «Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγες ώρες. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο τις πρώτες πρωινές ώρες και έκανα τη χειρουργική επέμβαση σχεδόν αμέσως. Πέντε ώρες αργότερα, η Γουίνι με ενημέρωσε πως κέρδισε 27.000 ευρω».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:36