search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:34
MENU CLOSE

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Τα νούμερα τηλεθέασης μου έφεραν τον καρκίνο»

03.11.2020 16:28
Κώστας Χαρδαβέλλας: «Τα νούμερα τηλεθέασης μου έφεραν τον καρκίνο» - Media

 

Για τη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο και βγήκε νικητής μίλησε σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας υποστήριξε πως «τα νούμερα τηλεθέασης μου έφεραν τον καρκίνο. Για αυτό και είμαι εδώ, σε αυτό το κανάλι τώρα που δεν έχουμε».

«Ήθελα να αποδείξω κυρίως στον καρκίνο ότι δεν θα με φάει αυτός. Θα τον φάω εγώ. Έτσι, στη διάρκεια που έκανα χημειοθεραπείες, πήγαινα και έκανα εκπομπή στο Alter. Νομίζω ότι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ να νικήσω τελικά τον καρκίνο. Οι γιατροί μού έλεγαν ότι είμαι τρελός» είπε ο δημοσιογράφος.

«Μια φορά έπεσαν όλες οι τιμές και σταματήσαμε τις χημειοθεραπείες. Οι γιατροί μού είπαν, ο Θεός να βάλει το χέρι του, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μπορεί να φύγεις» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Όταν μου είπαν ότι έχω καρκίνο, μου είπαν πως αύριο θα έπρεπε να ξεκινήσω την χημειοθεραπεία. Εγώ τους είπα πως αύριο θα πάρω τη γυναίκα μου και το παιδί μου και θα πάμε στην Πάρο να κάνουμε διακοπές».

Τέλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραδέχθηκε πως «έχω κάνει κίτρινα πράγματα στην τηλεόραση που τώρα μετανιώνω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:33