search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:26
MENU CLOSE

Παγωμάρα: Σε παιδικό πάρτι ο σύζυγος ανακοινώνει στους καλεσμένους ότι η γυναίκα του είναι έγκυος από άλλον άνδρα (Video)

03.11.2020 16:52
Παγωμάρα: Σε παιδικό πάρτι ο σύζυγος ανακοινώνει στους καλεσμένους ότι η γυναίκα του είναι έγκυος από άλλον άνδρα (Video) - Media

 

Συγγενείς και φίλοι είχαν συγκεντρωθεί στο παιδικό πάρτι (Baby shower) ενός ζευγαριού. Η γυναίκα ήταν έγκυος και ως είθισται στην Αμερική γίνεται μια γιορτή αγάπης λίγο πριν γεννήσει για να χαρούν όλοι με τον εορτασμό του παιδιού. Όλα έμοιαζαν υπέροχα και οι πεθερά της νύφης είχε συγκινηθεί. 
Τότε πήρε το λόγο ο μέλλων πατέρας. Σηκώθηκε και με σοβαρή φωνή είπε: «όπως όλοι ξέρετε με τη γυναίκα μου περιμένουμε τον πρώτο μας παιδί» Έβγαλε από έναν φάκελο κάτι φωτογραφίες της τρισδιάστατης μαγνητικής απεικόνισης του παιδιού και συνέχισε δείχνοντας τις. «Περιμένουμε γιο με τη γυναίκα μου»
Ο κόσμος γέλασε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Και τότε η διαδικασία άρχισε να γίνεται άβολη «Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που δεν ξέρετε» είπε, άφησε μια μεγάλη παύση και συνέχισε: «Το παιδί δεν είναι δικό μου. Αυτή η γυναίκα του δρόμου (και έδειξε τη σύζυγο του) το έκανε με αυτόν εδώ που κάθεται σε αυτό το τραπέζι (και δείχνει έναν καλεσμένο)»
Όλοι πάγωσαν. Ο Σύζυγος τους χαιρέτησε και είπε: «Εγώ τελείωσα από αυτόν το γάμο. Γειά σας» και έφυγε. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:26