search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08
MENU CLOSE

Βερολίνο: Συνάντηση Δένδια με Σόιμπλε για Ανατολική Μεσόγειο – Αναβλήθηκε το γεύμα εργασίας με τον Χάικο Μάας

04.11.2020 10:48
Βερολίνο: Συνάντηση Δένδια με Σόιμπλε για Ανατολική Μεσόγειο - Αναβλήθηκε το γεύμα εργασίας με τον Χάικο Μάας - Media

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν περιφερειακά θέματα και η διμερής συνεργασία, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Στη συνέχεια, ο υπουργός ήταν προγραμμαρισμένο να παραστεί σε γεύμα εργασίας με τον Γερμανό υπουργόςΕξωτερικών Χάικο Μάας.

Όπως ομως έχει γνωστό από το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας η συνάντηση αναβλήθηκε καθώς προέκυψε μια έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα του Χάικο Μάας

Πλέον, θα ακολουθήσει συνάντηση με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου.

Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, Γκίντερ Κρίκμπαουμ.

Οι συναντήσεις θα επικεντρωθούν σε διμερή και περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στη γερμανική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε άλλα θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:07