search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:02
MENU CLOSE

Σοκ: έκαψε ζωντανή την έγκυο ερωμένη του επειδή του αρνήθηκε να «ρίξει» το παιδί

04.11.2020 14:34
Σοκ: έκαψε ζωντανή την έγκυο ερωμένη του επειδή του αρνήθηκε να «ρίξει» το παιδί - Media

 

Το περιστατικό έχει σοκάρει την κοινή γνώμη στη Βραζιλία. Συνέβη στις παρυφές ενός δάσους στην περιοχή Κοροάντος. Θύματα είναι μια 24χρονη έγκυος γυναίκα και ο 39χρονος σύζυγος της και δράστες ο 19χρονος εραστής της 24χρονης και η 39χρονη σύζυγος του. 
Ο 19χρονος με την 24χρονη είχαν σχέση και όταν εκείνη έμεινε έγκυος ο 19χρονος της ζήτησε να κάνει άμβλωση. Εκείνη αρνήθηκε και τότε ο 19χρονος και η 39χρονη γυναίκα του έστησαν καρτέρι όταν θα περνούσε η 24χρονη με τον επίσης 39χρονο σύζυγο της. 


Τότε τους έβγαλαν με την απειλή όπλου από το αυτοκίνητο, τους έδεσαν στο καπό και τους έκαψαν ζωντανούς. Τα ονόματα των θυμάτων είναι Έλεν Πρισίλα Φερέιρα και Έλι Κάρλος ντος Σάντος.
Η αστυνομία δεν άργησε να φτάσει στα ίχνη των δολοφόνων και να τους συλλάβουν. Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας είπε: «Η Έλεν ήταν έγκυος από τον άνδρα που την δολοφόνησε. Αυτός είναι παντρεμένος αλλά είχε σχέση με την Έλεν. Έγκυος ήταν και η σύζυγος του δράστη. Και οι δύο ήθελαν η 24χρονη να “ρίξει” το παιδί αλλά εκείνη δεν το δεχόταν αυτό» 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00