search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:35
MENU CLOSE

Ήθελε να ζήσει μια διαφορετική εμπειρία και πλήρωσε 150 ευρώ για να μπει σε κλουβί με λεοπάρδαλη – Τώρα χαροπαλεύει (Video)

04.11.2020 16:04
Ήθελε να ζήσει μια διαφορετική εμπειρία και πλήρωσε 150 ευρώ για να μπει σε κλουβί με λεοπάρδαλη – Τώρα χαροπαλεύει (Video)  - Media

 

Ο 50χρονος Ντουάιτ Τέρνερ ήθελε να ζήσει την απόλυτη εμπειρία. Αποφάσισε λοιπόν πως θα τη βίωνε αυτήν την εμπειρία εάν έμπαινε σε ένα κλουβί με μια λεοπάρδαλη και της χάιδευε την κοιλιά. 
Όμως η λεοπάρδαλη δεν είναι γάτα να γουργουρίζει όταν της χαιδεύουν την κοιλιά. Μόλις ο Ντουάιτ μπήκε στο κλουβί και άπλωσε το χέρι του, το αιλουροειδές του όρμησε και στην κυριολεξία τον ξέσκισε με τα νύχια και τα δόντια της. Σύμφωνα με έγγραφο που κατατέθηκε στην Επιτροπή Προστασίας της Άγριας Ζωής της Φλόριντα: «η λεοπάρδαλη γουργούρισε και αμέσως επιτέθηκε στον κ. Τέρνερ δαγκώνοντάς τον άσχημα στο κεφάλι και το αυτί».
Τον έβγαλαν σε άσχημη κατάσταση από το κλουβί και για να ζήσει μπήκε δυο φορές σε πολύωρα χειρουργεία. Η αστυνομία μάλιστα έχει υποβάλει μήνυση στον ιδιοκτήτη του κλουβιού και της λεοπάρδαλης επειδή άφησε τον Τέρνερ να μπει μέσα. 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:35