search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:30
MENU CLOSE

Το γυμνό εκλογικό μήνυμα της Lizzo: «Πιστεύω…» (Photo)

04.11.2020 17:41
Το γυμνό εκλογικό μήνυμα της Lizzo: «Πιστεύω...» (Photo) - Media

 

Ολόγυμνη και μισοκαλυμμένη με τη σημαία των ΗΠΑ, η δημοφιλής τραγουδίστρια Lizzo έστειλε μήνυμα προς της θαυμαστές της, αλλά και όλους τους πολίτες της Αμερικής, την ημέρα των προεδρικών εκλογών, να συμμετάσχουν στη διαδικασία, ενώ περιέγραψε και το όραμά της για τη χώρα.

Η Lizzo στο κείμενο που συνόδευσε την φωτογραφία της, αφού άσκησε σφοδρή κριτική στην ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ, τόνισε ότι «πιστεύω σε μια χώρα που διδάσκει την αλήθινή ιστορία, ώστε να κατανοούμε καλύτερα πού ζούμε και πώς να γίνουμε καλύτεροι».

«Πιστεύω σε μια χώρα που ακούει τη φωνή του διαμαρτυρόμενου και δεν πολιτικοποιεί το θάνατο. […] Σε μια χώρα που επιστρέφει τη γη στις κοινότητες που την κατοικούσαν πριν η Αμερική αποικιστεί», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Πιστεύω στο δίκαιο, την ισότητα, τον διαχωρισμό θρησκείας και κράτους. Η θρησκεία έχει θέση στους χώρους λατρείας, όχι στο Κογκρέσο» τόνισε και έκλεισε ευχαριστώντας όσους ψήφισαν δείχνοντας τη αποφασιστικότητά τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:29