search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:05
MENU CLOSE

«Ερώτηση» Στεφανίδη σε Χαρδαλιά: «Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;»

05.11.2020 07:30
«Ερώτηση» Στεφανίδη σε Χαρδαλιά: «Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;» - Media

 

Καυστική απάντηση μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter επέλεξε να δώσει στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά η Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε μια αποστροφή των χτεσινών του δηλώσεων ρωτήθηκε το γιατί πάρθηκε η απόφαση να γίνονται μόνο αγώνες στη Super League 1 και στη Basket League και δεν επετράπη, για παράδειγμα, να ξεκινήσει η Super League 2, αλλά και γιατί απαγορεύτηκε η δράση σε άλλα αθλήματα.

Φανερά ενοχλημένος απάντησε πως «δεν μπορώ να ακούω ότι διαλύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Υπομονή έναν μήνα. Είναι ώρα ευθύνης, να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. Η κυβέρνηση έρχεται να στηρίξει οικονομικά τις κατηγορίες που πλήττονται».

Η φράση αυτή του Νίκου Χαρδαλιά φαίνεται ότι εξόργισε την Κατερίνα Στεφανίδη.

«Μόνο το 2% του πληθυσμού της χώρας θα καταφέρει να βρει τη λύση. Αν Μάρτιος+Απρίλιος+Μάιος+Νοέμβριος=1 μήνας, Τότε πόσους μήνες έχει ο χρόνος;», έγραψε χαρακτηριστικά η πρωταθλήτρια και χρυσή ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57