search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:22
MENU CLOSE

Πώς ο Σκυλακάκης «άδειασε» Βρούτση για τις εκκρεμείς συντάξεις και ο φόβος του «κρυφού χρέους»

05.11.2020 07:49
Σκυλακάκης: «Δεν θα υπάρξει νέα ρύθμιση οφειλών για όλους» - Media

 

Το ότι οι εκκρεμείς συντάξεις έχουν πολλαπλασιαστεί από τότε που ανέλαβε τα ηνία του υπουργείου Εργασίας ο Γιάννης Βρούτσης είναι γνωστό.

Μάλιστα, μας έχουν πάρει… χαμπάρι και οι εταίροι μας – ποιος δε θυμάται την πρόσφατη παρέμβαση του επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, που χαρακτήριζε τις εκατοντάδες χιλιάδες εκκρεμείς συντάξεις ως «κρυφό χρέος» και ζητούσε γρήγορη εκκαθάριση ώστε να υπάρξει αποτύπωση της πραγματικής δημοσιονομικής κατάστασης στην Ελλάδα;

Ε, φαίνεται ότι την ίδια άποψη έχουν και στο υπουργείο Οικονομικών, αν κρίνουμε από το ευγενικό… «κάρφωμα» του υπουργού Εργασίας από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

«Εμείς στο υπουργείο Οικονομικών έχουμε μια εκκρεμότητα με το Eurogroup και γι’ αυτό πιέζουμε ώστε να πληρωθούν οι συντάξεις το ταχύτερο, με δεδομένο ότι τα χρήματα τα βάζουμε στο έλειμμα ακόμα κι όταν δεν πληρώνονται», υπογράμμισε με νόημα στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, «καρφώνοντας» τον υπουργό Εργασίας για το θέμα.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:20