search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:56
MENU CLOSE

Εξαφάνιση 50χρονου στην περιοχή του Ζωγράφου – Τι ψάχνει η αστυνομία μετά τα όσα βρήκε στο αυτοκίνητό του

05.11.2020 08:01
Εξαφάνιση 50χρονου στην περιοχή του Ζωγράφου - Τι ψάχνει η αστυνομία μετά τα όσα βρήκε στο αυτοκίνητό του  - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με την εξαφάνιση του πατέρα δυο παιδιών από την περιοχή του Ζωγραφου πριν από λίγες ημέρες με την έρευνα της ΕΛΑΣ να περνάει από το τμημα ασφαλειας Ζωγραφου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλειας Αττικης της ΕΛΑΣ. Την ίδια ώρα φαίνεται ότι οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ακόμη και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Στις 28 Οκτωβρίου ο 50χρονος πήγε για ψώνια σε μανάβικο της περιοχής του με το αυτοκίνητό του και μετά τα ίχνη του χάθηκαν. 

Στο αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα βρέθηκαν τα κινητά του τηλέφωνα τα οποία ήταν κλειστά. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν είχε δεχτεί απειλές από κάποιον ή εάν είχε «προσωπικές διάφορες».

«Δεν πιθανολογώ ότι εξαφανίστηκε. Τον σύντροφό μου τον απήγαγαν, δεν εξαφανίστηκε. Πρόκειται περί αρπαγής. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κάποιος να ζητήσει λύτρα. Δεν γνωρίζω τον λόγο. Φοβάμαι μην του κάνουν ή μην του έχουν ήδη κάνει κακό. Όλοι ανησυχούμε πολύ. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη όσο γίνεται για τα δυο παιδιά μας που είναι 8 χρονών και 14 μηνών. Ο σύντροφός μου αυτή την στιγμή κινδυνεύει», δήλωσε η σύντροφός του, κάτι το οποίο φέρεται να έχει υποστηρίξει και στους αστυνομικούς.

Όπως είναι φυσικό οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα βίντεο από τις καμερες ασφαλειας της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις του και να διαπιστώσουν αν έχει πέσει θυμα απαγωγής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:55