search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:42
MENU CLOSE

Ρένια Λουιζίδου: «Στεναχωριέμαι όταν βλέπω τους “Απαράδεκτους” – Ήμουν παιδί» (Video)

05.11.2020 08:06
Ρένια Λουιζίδου: «Γι

 

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show ήταν η Ρένια Λουιζίδου το βράδυ της Τετάρτης, αναφερόμενη μεταξύ άλλων, στις σειρές που πρωταγωνίστησε σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, στη… συνταγή του επιτυχημένου γάμου της αλλά και στην όμορφη σχέση που διατηρεί με τον γιο της. Επιπλέον, η ηθοποιός μίλησε για τα συναισθήματα που νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό της σε σειρές του παρελθόντος, τονίζοντας ότι ο χρόνος είναι ένα… τράκο!

«25 χρόνια είμαστε μαζί… Οι άνθρωποι αλλάζουν το παιχνίδι παίζεται, αν αλλάζεις προς την ίδια κατεύθυνση εμείς πήγαμε παρέα σε όλο αυτό. Ο γιος μας είναι 20 και κάνουμε ωραία παρέα πλέον, γιατί πιο παλιά δε με άφηνε να τον αγκαλιάζω. Τον έχω δει να ζορίζεται για γυναίκα… Το πιο παράξενο καλοκαίρι με τον άντρα μου, το ζήσαμε όταν δεν ήταν ο γιος μας μαζί μας. Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε την ελευθερία μας, νιώθαμε περίεργα» είπε η ηθοποιός, ενώ αναφερόμενη στους «Απαράδεκτους» όπου έπαιξε δίπλα στον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο και τους Γιάννη Μπέζο, Σπύρο Παπαδόπουλο και Δήμητρα Παπαδοπούλου τόνισε:

«Στεναχωριέμαι, βλέπω τον εαυτό μου παιδί! Δεν έχω παράπονο αλλά είναι ένα τράκο ο χρόνος… Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής… Είναι σαν ανέκδοτο ότι δεν είναι στη ζωή ο Βλάσσης. Ο Βλάσσης ήταν σταρ όταν άρχισαν οι Απαράδεκτοι. Ο Σπύρος είναι υπέροχα αφηρημένος, ενώ ο Γιάννης Μπεζος είναι η ήρεμη δύναμη να ακουμπήσεις πάνω του. Είναι στήριγμα.Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει σ΄αυτή τη δουλειά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40