search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:39
MENU CLOSE

Πάτρα: Χαμός στα ΚΤΕΛ με τους φοιτητές να αναχωρούν – Φεύγουν να προλάβουν το lockdown (Photos)

05.11.2020 13:41
Πάτρα: Χαμός στα ΚΤΕΛ με τους φοιτητές να αναχωρούν – Φεύγουν να προλάβουν το lockdown (Photos) - Media

 

Εικόνες Μαρτίου εξελίσσονται στον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, καθώς με το που έγινε επίσημα γνωστό το lockdown οι φοιτητές έσπευσαν να κλείσουν εισιτήρια και να γυρίσουν πίσω στους τόπους καταγωγής τους.

Με το που έγινε γνωστό και επίσημα πλέον από τα χείλη του πρωθυπουργού ότι η χώρα μπαίνει σε καθεστώς lockdown και απαγορεύει από το Σάββατο και μετά τις μετακινήσεις από νομό σε νομό, στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, επικράτησε ένας μικρός χαμός από τους φοιτητές που έχοντας την βαλίτσα τους στο χέρι έτρεξαν για να προλάβουν να φύγουν από την Πάτρα και να πάνε στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Αν μείνουν εδώ τότε δεν θα μπορούν να μετακινηθούν από τον νομό έως τις 30 Νοεμβρίου.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ενοικιάσει-μισθώσει ακίνητα τα οποία και τα αφήνουν πλέον μέχρι νεοτέρας, ξέροντας ότι τα μαθήματα των σχολών τους θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και μέσω διαδικτύου. 

 

 

 

Πηγή: tempo24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03