search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:29
MENU CLOSE

«Σφυροκόπημα» Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Είπε πολλά ψέματα – Πέρασαν 8 μήνες χωρίς ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ

05.11.2020 17:44
«Σφυροκόπημα» Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Είπε πολλά ψέματα - Πέρασαν 8 μήνες χωρίς ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ - Media

 

Νέα –τη δεύτερη μέσα στη μέρα– επίθεση στην πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ, αυτή τη φορά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, παρουσίασε τις καταγγελίες ανθρώπων από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» για την επικρατούσα κατάσταση και σχολίασε:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε οκτώ μήνες να περάσουν χωρίς καμία ουσιαστική ενίσχυση στο ΕΣΥ, αν και όλοι προειδοποιούσαν ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας θα μας συναντήσει.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε και πάλι σήμερα πολλά ψέματα. Τις ζοφερές αλήθειες τις λένε οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Αυτοί που τον Μάρτη χειροκροτούσε υποκριτικά, αλλά έκτοτε τους άφησε αβοήθητους στη μάχη με την πανδημία. Αξίζει να τους ακούσουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:29