search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Europa League: Τεσσάρες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

05.11.2020 19:54
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr - Media

 

Έργο… Πάμπλο Γκαρσία! Ο Ουρουγουανός τεχνικός έβαλε Τζόλη και Σφιντέρσκι στο ημίχρονο, ο τραγικός ΠΑΟΚ του πρώτου μέρους μεταμορφώθηκε και πέταγε φωτιές, γυρνώντας το εις βάρος του 1-0 για το εμφατικό 4-1 επί της Αϊντχόφεν!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ζίφκοβιτς, είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ που ισοφάρισε ο Σβαμπ, ενώ ο Αυστριακός σέρβιρε το 2-1 στον πρώτο! Το τρίτο τέρμα από τον εξαιρετικό Τζόλη, ο οποίος είχε ασίστ στον Ζίφκοβιτς για το 4-1! Στους πέντε βαθμούς ο ΠΑΟΚ που βάζει γερές βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο, όντας στη δεύτερη θέση πίσω από την Γρανάδα που έχει 7 βαθμούς.

Στην Ολλανδία ταξιδεύει για την 4η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ, πλέον με αυτό το σκορ έχει και την ισοβαθμία πιθανότατα αφού θα πρέπει να χάσει 3-0 και πάνω για να υστερεί.

Με εξαιρετική εμφάνιση από τους μεσοεπιθετικούς, η ΑΕΚ πέρασε αέρα από την Ουκρανία, επικρατώντας 4-1 της Ζόρια. Τάνκοβιτς, Μάνταλος, Λιβάγια (δις) τα γκολ.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:31