search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:05
MENU CLOSE

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης – Η ανάρτηση του παρουσιαστή

06.11.2020 07:03
Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Η μεταφορά στο Σωτηρία, η μηχανή οξυγόνου και τα ευχαριστώ - Media

 

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, μια ίδηση που ο ίδιος αποφάσισε να μοιραστεί, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Κάθε μέρα τους τελευταίους 8 μήνες συνηθίζω ως ιατρικός συντάκτης, να γράφω για τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω, με την διαφορά ότι στον αριθμό που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα. Θετικός κι εγώ στον κορωνοϊό, όπως διαπίστωσα μετά από μοριακό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκα σήμερα. Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική σκέψη.

Πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να ενημερώσω όσους συνάντησα -έστω και για λίγο, έστω και και με μάσκα -τις τελευταίες ημέρες και βέβαια να απομονωθώ. Η μάχη με τον κορωνοϊό δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος. Χρειάζεται όλοι να κρατήσουμε δυνάμεις ως τον τερματισμό. Χαμόγελο και αισιοδοξία γιατί …κι αυτό θα περάσει»» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ALPHA, που κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει την εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:05