28/02/2021 12:39:55

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας επιστρέφει – Βόσκαρης και Σταμίρη σε μια σκληρή «μονομαχία»

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας επιστρέφει – Βόσκαρης και Σταμίρη σε μια σκληρή «μονομαχία» - Media

 

Συνεχίζονται οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες με τον Δούκα να επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα.

Το σπίτι των Σεβαστών βάζει, λοιπόν, τα γιορτινά του εκτός από τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί πολύ γι’ αυτήν την επιστροφή.

Από την άλλη, η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της, ενώ η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης. Ο Τόλλιας καλεί τον Νέστορα και τον Άγγελο στο σπίτι του για να δώσουν λόγο με τη Σοφούλα και η αλήθεια για τους δυο νέους είναι πια μονόδρομος.

Η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο να συνεχίσει τις προσπάθειες, με σκοπό να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζει. Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Όμως, η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η «μονομαχία» τους θα έχει μόνο έναν νικητή…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.