search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:46
MENU CLOSE

Ζακ Κωστόπουλος: Επ’ αόριστον αναβολή της δίκης

06.11.2020 08:44
Ζακ Κωστόπουλος: Επ’ αόριστον αναβολή της δίκης - Media

 

Την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 αποφάσισε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας αποφάσισαν ότι η δίκη δεν μπορεί να διεξαχθεί καθώς δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τίθενται από την ΚΥΑ για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Από την πλευρά των δικηγόρων υπεράσπισης τονίστηκε πως το δικαστήριο θα μπορούσε να διακόψει την υπόθεση για μετά τα περιοριστικά μέτρα.

Οι δικηγόροι της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου ζήτησαν κι εκείνοι τη διακοπή προκειμένου η δίκη να μεταφερθεί σε άλλη μεγαλύτερη αίθουσα.

Τελικά και παρά το γεγονός πως ο εισαγγελέας ζήτησε να μην αναβληθεί η δίκη, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή σύμφωνα με άρθρο 349 ΚΠΔ λόγω των προϋποθέσεων που θέτει η ΚΥΑ για τη λειτουργία δικαστηρίων την περίοδο της πανδημίας του κοροναϊού.

«Μετά μεγάλης μου θλίψης αναβάλλουμε την υπόθεση» τόνισε ο πρόεδρος του ΜΟΔ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:46