search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:13
MENU CLOSE

«Βιτριολική» Γκρέτα Τούνμπεργκ προς Τραμπ: Χαλάρωσε Ντόναλντ, χαλάρωσε!

06.11.2020 09:30
«Είμαι ελεύθερη επιτέλους»: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ γίνεται 18 και υπόσχεται να αποκαλύψει «σκοτεινά μυστικά» - Media

 

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η περιβαλλοντική ακτιβίστρια, την οποία κορόιδεψε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ένα tweet όταν ορίστηκε το πρόσωπο της χρονιάς του περιοδικού Time, περίμενε ακριβώς 11 μήνες για να δώσει την απάντησή της στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ είχε πει για την Τούνμπεργκ ότι πρέπει να δουλέψει το «πρόβλημα διαχείρισης του θυμού» και να «πάει σε μια ντεμοντέ ταινία με έναν φίλο».

«Χαλάρωσε Γκρέτα, χαλάρωσε!» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Τραμπ.

Όπως αναφέρει ο Guardian, Ήρθε όμως η ώρα της εκδίκησης για την Γκρέτα. Την Πέμπτη το απόγευμα, με τον Τραμπ να μαίνεται στο Twitter και να εξαπολύει αβάσιμους ισχυρισμούς για νοθεία στην ψηφοφορία, η Τούνμπεργκ του απάντησε με την ίδια ατάκα.

«Τόσο γελοίο», έγραψε σε απάντηση στο tweet «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ» του Τραμπ.

«Ο Ντόναλντ πρέπει να δουλέψει το πρόβλημα της οργής του, και μετά να πάει σε μια καλή παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο! Χαλάρωσε Ντόναλντ, χαλάρωσε!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γκρέτα Τούνμπεργκ είχε καλέσει ανοιχτά τους Αμερικανούς να εκλέξουν πρόεδρο τον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:13