search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:47
MENU CLOSE

Βιτάλη: «Έχω μετανιώσει για πολλά – Το μόνο που είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός»

06.11.2020 10:36
Βιτάλη: «Έχω μετανιώσει για πολλά - Το μόνο που είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός» - Media

 

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ελένη Βιτάλη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην πανδημία του κορωνοϊού αλλά και τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του κλάδου της και όχι μόνο. 

Επιπλέον, η μεγάλη ερμηνεύτρια τονίζει ότι το τραγούδι δεν αποτελεί το μοναδικό της ενδιαφέρον στη ζωή, ενώ αποκαλύπτει τη βαθιά πίστη της στον Θεό. 

«Ο χώρος της τέχνης δεν έχει πληγεί από την πανδημία, οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πλησιάσουν την τέχνη έχουν πληγεί περισσότερο. Τα κατώτερα μεροκάματα, εκ των πραγμάτων, έχουν πληγεί περισσότερο.
Ακούω τραγουδίστριες που λένε «αν δεν τραγουδήσω θα πεθάνω», μακάρι να είχα κι εγώ αυτή τη μεγάλη λατρεία, αλλά έχω άλλες λατρείες.

Θέλω να έχω την ησυχία μου, ανθρώπους να μπορώ να επικοινωνήσω. Μαθαίνω πράγματα που δεν πρόλαβα να μάθω γιατί όταν ήμουν μικρή έτρεχα για το μεροκάματο, οπότε και οι γνώσεις μου ήταν ελλιπείς. Μου έδωσε ένα δώρο ο Θεός, τη φωνή μου, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Δεν είναι ζωή μου η φωνή μου, ζωή μου είναι οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που αγαπάω, ο πατέρας μου η μάνα μου.

Έχω μετανιώσει για πράγματα στο ενδιάμεσο του ναι και του όχι. Το μόνο που είναι για μένα κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:46