search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:22
MENU CLOSE

«Σταματήστε με τις μ@λ@κίες σας» – «Εξαλλος» με δημοσιογράφο ο Αντρέ Βίλας Μπόας

07.11.2020 08:16
«Σταματήστε με τις μ@λ@κίες σας» - «Εξαλλος» με δημοσιογράφο ο Αντρέ Βίλας Μπόας - Media

 

Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, η Μαρσέιγ επικράτησε 1-0 στο Στρασβούργο της τοπικής ομάδας και σημείωσε την τρίτη διαδοχική νίκη της στο σαμπιονά. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντρέ Βίλας Μπόας, μίλησε στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, κάποια στιγμή, όταν ρωτήθηκε για τις επιλογές του και κλήθηκε να σχολιάσει ότι ο σκόρερ Σανσόν ήλθε από τον πάγκο, ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, «εξερράγη», αποδεικνύοντας ότι η πίεση στο «στρατόπεδο» των Μασσαλών, είναι μεγάλη.
 
«Μια ομάδα είναι ένα σύνολο. Πως μας έσωσε ο Σανσόν ή ο Τοβέν; Εχουμε παίκτες που είναι εξαιρετικοί και κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να σταματήσετε κάποια στιγμή», είπε εκνευρισμένος ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Πόσα γκολ σκοράρουν οι Μπαπέ, Νεϊμάρ, Μέσι και Ρονάλντο; Τα παιδιά είναι καταπληκτικά, έτσι είναι. Μπόρεί να είναι ο Τοβέν, μπορεί ο Παγέ. Πρέπει να σταματήσετε κάποια στιγμή. Κερδίσαμε 1-0, τι ψάχνετε; Σταματήστε με τις μα…ες σας. Συγγνώμη».

Νωρίτερα και όντας πιo… ήρεμος, αλλά εξ’ ίσου ειρωνικός, προφανώς λόγω της έντονης κριτικής που δέχεται για την απογοητευτική πορεία στο Champions League, ο έμπειρος προπονητής, είπε για το ματς: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, σε μία δύσκολη έδρα, που μας βάζει ψηλά στην κατάταξη. Ξέρω ότι είστε αηδιασμένοι, αλλά έτσι είναι η ζωή. Είχαμε πρόβλημα με την πίεση στις πτέρυγες, αλλά με το 4-2-3-1, αποκτήσαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας.Ημασταν λίγο τυχεροί, αλλά υπήρξε μια πολύ καλή προσπάθεια από τους παίκτες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15