search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:04
MENU CLOSE

«Θύρα 13» σε Αλαφούζο: «Παράδωσε τις μετοχές χωρίς χρέη και φύγε»

07.11.2020 12:03
«Θύρα 13» σε Αλαφούζο: «Παράδωσε τις μετοχές χωρίς χρέη και φύγε» - Media

 

Την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού πρώτα διευθετήσει τα χρέη της, απαιτεί με ανακοίνωσή της η  «Θύρα 13» προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση: «θα μας βρίσκεις πάντα μπροστά σου».

Το δυναμικότερο κομμάτι των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» αναφέρει: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας και ο υπεύθυνος για αυτή τη κατάντια έχει ονοματεπώνυμο: Ιωάννης Αλαφούζος. Από τη μέρα που ανέλαβες τις τύχες της ΠΑΕ, έχεις μικρύνει τον σύλλογο επικίνδυνα. Μια μικρή ανασκόπηση θα φρεσκάρει σε όλους τη μνήμη! Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβες, αν και πολύς κόσμος είχε πολλές ενστάσεις για το ποιόν σου, η Θύρα 13 σε στήριξε και γλίτωσε η ομάδα από διοίκηση πρωτοδικείου. Μεγάλο το λάθος μας και ΦΤΑΙΜΕ. Το παραδεχόμαστε, ότι μέσα σε αυτό το χάος που ζούμε τώρα η αδράνεια και η απάθεια μας έγιναν όπλο σου. Όσο εμείς κοιτούσαμε όνειρα, βλέψεις και κόσμο άλλων ‘’θρησκειών’’, εσύ είχες ήδη αρχίσει το δηλητηριώδες σχέδιο σου. Είμαστε άνδρες και κάναμε λάθη που τα πληρώνουμε δαπανηρά τώρα. Γιατί οι άνδρες αυτό κάνουν, αναγνωρίζουν τα λάθη τους, πράγμα που αμφισβητούμε σε εσένα», ανέφεραν αρχικά και συνέχισαν: «Σε αφήσαμε να δείξεις τι είσαι. Αλλά ο μανδύας που φόραγες χρόνια, μας τύφλωνε και αργήσαμε να σε καταλάβουμε. Όμως με τη στάση σου μέσα στο χρόνο έδειξες ότι είσαι ένας κακοήθης που παίζεις με την ιστορία και την ψυχές του πονεμένου κόσμου. Από που να αρχίσουμε;».

Απαριθμώντας μια σειρά από περιστατικά, τα οποία του αποδίδουν, μεταξύ άλλων, τονίζουν: «Την πρόσληψη του αστείου στραματσιόνι και κάθε τιποτένιου προπονητή; Το τράβηγμα της πρίζας που έμελλε να φέρει τη στάση πληρωμών και τη διόγκωση των χρεών σε τεράστια νούμερα; Ότι εξέδιδες ανακοινώσεις μέσω της ΠΑΕ με πολιτικό περιεχόμενο; Το κλείσιμο της Θύρας 13 για δικά σου πολιτικά παιχνίδια; Τη διάλυση και τη στάση της ομάδας για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να ανεβάσεις ξανά τα χρέη της ομάδας στα ύψη; Τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την πλήρη απαξίωση της; Τη μη καταβολή των χρημάτων στον ερασιτεχνη; Για τη “νύχτα στο Παλέρμο” όπου πήγες να ρίξεις τον ενδοξότερο σύλλογο στην β’ εθνική και τον κερδοσκοπικό νόμο; Για τους δήθεν ευρωπαίοαραβοανατολικούς αγοραστές της ΠΑΕ; Τι να πρωτοθυμηθούμε; Είναι άπειρα τα παραδείγματα τα οποία δε χωράνε σε μία ανακοίνωση φτάνοντας μέχρι τη σημερινή κατάντια».

Ολοκηρώνοντας, την ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι Αθήνας, Ζωγραφου, Καματερού, Πατησίων, West Block, Επαρχίας, Κύπρου και Ευρώπης, καταλήγουν: «Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ φυγή σού από την προεδρία, παραδίδοντας τις μετοχές στον ερασιτέχνη χωρίς χρέη και ΤΕΛΟΣ. Ειδάλλως θα μας βρισκεις πάντα μπροστά σου μέχρι να φύγεις».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:03