search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:32
MENU CLOSE

«Ο καταληψίας»: Tο εξώφυλλο του Spiegel με τον οπλισμένο Τραμπ ταμπουρωμένο στο Οβάλ Γραφείο

07.11.2020 14:01
«Ο καταληψίας»: Tο εξώφυλλο του Spiegel με τον οπλισμένο Τραμπ ταμπουρωμένο στο Οβάλ Γραφείο  - Media

 

Μια …φωτογραφία χίλιες λέξεις! Μ’ ένα εξώφυλλο που τα λέει όλα το Spiegel τρολάρει τις προσπάθειες του Ντόναλντ Τραμπ να γαντζωθεί στην εξουσία, την ώρα που ο αντίπαλός του Τζο Μπάιντεν περιμένει να ανακηρυχθεί και επίσημα νικητής των πρόσφατων αμερικανικών εκλογών.

Με τίτλο: «Ο Καταληψίας» και υπότιτλο:«Ο βρώμικος αγώνας του Τραμπ γύρω από το Οβάλ Γραφείο» ο απερχόμενος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού με βλοσυρό βλέμμα, στρατιωτική στολή και όπλο ανά χείρας ταμπουρωμένος στο γραφείο του να αρνείται να αφήσει τον Λευκό Οίκο. 

Το Spiegel στις εσωτερικές του σελίδες αφιερώνει πολυσέλιδα άρθρα για πτυχές του χαοτικού προεκλογικού αγώνα με απόψεις και κρίσεις πολιτικών και ειδικών.

Μάλιστα στο κύριο σχόλιο που φέρει τον τίτλο «Ελπίδα για αντίδοτο» ο αρθρογράφος αποφαίνεται ότι οι ΗΠΑ δεν θα συνέλθουν γρήγορα από το το δηλητήριο του «τραμπισμού», που «θα παραμείνει στις ΗΠΑ ως καταστροφική πολιτική δύναμη», «όποιος κι αν είναι τελικά ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ». 

«Σ’ αυτές τις εκλογές ψήφισαν τον Τραμπ περισσότεροι άνθρωποι από ότι το 2016. Περίπου οι μισοί Αμερικανοί ψηφοφόροι τον υποστηρίζουν, αν και πάνω από 234.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την καταστροφική κακοδιαχείριση της πανδημίας», συνεχίζει και προχωρά σε μια πρώτη αποτίμηση της διαφαινόμενης νίκης του Τζο Μπάιντεν: «Σε περίπτωση που νικήσει, θα έχει καταφέρει να πετάξει έξω από τον Λευκό Οίκο τον Τραμπ μετά από μια τετραετία», επισημαίνει ο αρθρογράφος. «Θα έχει καταφέρει να απελευθερώσει την Αμερική και τον κόσμο από έναν πρόεδρο, τον οποίο πολλές φορές χαρακτήρισε ως ευρισκόμενο σε σύγχυση. Δεν είναι μικρό κατόρθωμα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:32